• EVİNİZE RENK KATAR

    COLOR FOR YOUR HOME

  • EVİNİZE RENK KATAR

    COLOR FOR YOUR HOME

  • EVİNİZE RENK KATAR

    COLOR FOR YOUR HOME

Kush jemi ne?

Tekstil Beyturk, që vepron në ?negöl, ju shërben në sektorin e pëlhurave tapiceri me përvojën tonë të kaluar në këtë sektor. Në ditët e sotme, ne jemi të gatshëm të jemi nxitës i rritjes dhe zhvillimit të tekstilit shtëpiak.
 
 Në sektorin e pëlhurave tapiceri, ne ju ofrojmë produkte të ndryshme në stile të ndryshme, të cilat ju mund të përdorni në prodhimin e kolltuqeve të mobiljeve dhe produkteve të zbukurimeve në tendenca dhe stile të ndryshme.

Vizion

Si Beytürk Tekstil, vizioni ynë është të bëhet një kompani e besueshme dhe me reputacion në sektorin e tekstilit, i cili vazhdimisht zhvillon dhe përmirëson metodat e veta në fushën tonë të ekspertizës për të rritur efikasitetin dhe efikasitetin e kompanisë sonë në tregjet kombëtare dhe ndërkombëtare.

Mision

Në sektorin e tekstilit, duke kuptuar nevojat dhe pritjet e konsumatorit në mënyrën më të mirë, si dhe duke ofruar produkte me cilësi të lartë, si dhe një gamë të gjerë produktesh për publikun në çdo segment të mënyrës më të shpejtë dhe më efektive, vlerat etike E shoqërisë dhe përgjegjësia sociale e kënaqësisë së klientit është një kompani që mban gjithçka mbi të gjitha.

vlerat tona

Të ruajmë së pari kënaqësinë e konsumatorëve dhe punonjësve, për të përforcuar kuptimin tonë të cilësisë dhe besimit në produktet tona të reja, për të përmbushur nevojat e klientëve tanë në tregjet vendore dhe ndërkombëtare, për t'i dhënë vlerë novacionit dhe kreativitetit, për t'i dhënë drejtim sektorit duke bërë hulumtim dhe zhvillim, për të punuar me një kuptim.

koleksione

Shoowroom

panaire
kontakt

telefonoj

+90 224 715 50 59

+90 553 766 50 59

Adresë

Mahmudiye Mh. Kalender Cd. No:46 İnegöl/BURSA

Postë

inegol@beyturktekstil.com