• EVİNİZE RENK KATAR

    COLOR FOR YOUR HOME

  • EVİNİZE RENK KATAR

    COLOR FOR YOUR HOME

  • EVİNİZE RENK KATAR

    COLOR FOR YOUR HOME

Ко смо ми?

Беитурк Тектиле, који послује у Инегол-у, служи у сектору тапетарске тканине нашим прошлим искуством у сектору. Данас смо спремни да будемо предводник раста и развоја кућног текстила.
 
 У сектору Тапетарска тканина нудимо вам различите производе у различитим стиловима, које можете користити у производњи фотеља и производа за декорацију у различитим трендовима и стиловима.

визија

Као Беитурк Текстил, наша визија је да постанемо поуздана и угледна компанија у текстилном сектору, која континуирано развија и унапређује сопствене методе у нашој области стручности како би повећала ефикасност и ефикасност наше компаније на домаћем и међународном тржишту.

мисија

У текстилном сектору, на најбољи начин разумевање потреба и очекивања клијената, као и понуда производа високог квалитета, као и широког спектра производа за јавност у сваком сегменту најбржег и најефикаснијег начина, етичке вредности Друштва и друштвене одговорности задовољства корисника је компанија која све држи изнад свега.

Дегерлеримиз

Задржати задовољство купаца и запослених прво, ојачати наше разумијевање квалитета и повјерења у наше нове производе, како би задовољили потребе наших купаца на локалном и међународном тржишту, дали вриједност иновацијама и креативности, дали смјернице сектору истраживање и развој, никада не угрожавајући наш квалитет да радимо са разумевањем.

колекција

Shoowroom

сајмовима
контакт

Телефон

+90 224 715 50 59

+90 553 766 50 59

Адреса

Mahmudiye Mh. Kalender Cd. No:46 İnegöl/BURSA

Пошта

inegol@beyturktekstil.com